Om Disappears Laser Clinic

Københavns bedste tatoveringsfjerner

Tatoveringsfjernelse med laser. Fjern din tatovering (tattoo removal)

Disappears vil være Danmarks førende klinik, når du skal have fjernet din tatovering med laser. Vi har meget fokus på dette område og koncentrerer os om, at fjerne dit uønskede blæk! Vi bruger den absolut bedste laserteknologi for at sikre, at du hurtigt opnår synlige resultater. Både for komplet tatoveringsfjernelse og for blegning efterfulgt af en cover-up-tatovering, giver vi dig den løsning, som bedst tilfredsstiller netop dit behov.

Astanza Duality laserteknik

Som Danmarks eksperter i denne procedure, er det vores opgave at stå for den bedste tatoveringsfjernelse for hver eneste af vores patienter. Og dette gælder hver eneste dag. Derfor har vi investeret i Astanza Duality – et gennembrud i laserteknik til tatoveringsfjernelse. Et lasersystem, som bruges af de bedste og mest anerkendte laserklinikker over hele verden. Vores Astanza Duality laser har den højeste styrke og de bedste bølgelængder til at fjerne mange forskellige tatoveringer med færre behandlinger og med forbløffende resultater.

Uddannet til laserfjernelse

Alle i Disappears’ team er uddannet af eksperter på College i Houston Texas, der har verdens førende træningsprogram for tatoveringsfjernelse. Alle vore laserteknikere har opnået titlen Certified Laser Specialst, Laser Safety Officer, og de er certificerede til at arbejde med 1064 nm og 532 nm Q-switched Nd:YAG lasere. Alle vores behandlere deltager løbende i træningsprogrammer og efteruddannelse for at optimere deres færdigheder og holde sig ajour med de nyeste og mest effektive behandlingsteknikker indenfor laserfjernelse af tatoveringer.

Bedste behandling – effektive resultater

At få fjernet sin tatovering med laser kræver både din tid og din faste beslutning, og det kan ofte være en lige så stor beslutning som at få lavet en tatovering. Hos Disappears gør vi alt, hvad vi kan, for at du skal føle dig tryg ved proceduren og 100 % tilfreds med behandlingen. Vores avancerede teknologi og vores dygtige medarbejdere sætter alt ind på at give dig den bedste og mest skånsomme behandling, og de mest effektive resultater.

Læs mere om vores behandlinger her.


Book nu