Om tatoveringsfjernelse

Tatoveringsfjernelse uden at skære eller stikke

Tatoveringsfjernelse med laser. Fjern din tatovering (tattoo removal)

Tatoveringsfjernelse med laser ændrer din hud indefra og ud. Det er den eneste non-invasive metode (uden bortskæring eller afslibning af huden), som sikkert og effektivt fjerner tatoveringer uden at give ar. Nu kan tatoveringer behandles i løbet af sekunder ved brug af avanceret Q-switched teknologi. Det er en laserteknik, som fremkalder ultrakorte lysimpulser med ekstremt høj peak power.

Tatoveringens blæk skal nedbrydes

Ved tatovering går en nål gennem huden og aflejrer blæk i hudens dybe lag, læderhuden (dermis). Tatoveringer er permanente, fordi blækpartiklerne er for store til at blive fjernet af kroppens immunsystem. For at fjerne disse blækpartikler skal de først nedbrydes til mindre partikler.

Laserbehandlingen splintrer tatoveringens blæk

Tatoveringsfjernelse med laser virker ved at udsende bølgelængder af lysenergi ind i huden, hvor blækpartiklerne er indlejret. Blækpartiklerne absorberer energien og splintres i bittesmå fragmenter. I løbet af flere behandlinger bliver mere og mere blæk nedbrudt af laseren, og derefter fjernes det af kroppens immunsystem. Behandlingen er færdig, når selv de dybeste lag af blæk er blevet knust, og tatoveringen ikke mere kan ses.

Kun laser fjerner tatoveringer

At fjerne tatoveringer med laser er den eneste metode, der kan trænge dybt nok ind i huden og ødelægge blækket uden at beskadige det omgivende hudvæv. Hos Disappears bruger vi den bedste teknologi – Astanza Duality – til at give din hud det bedste resultat. Vi tilbyder enten komplet tatoveringsfjernelse, eller vi kan fjerne en del af en tatovering, eller foretage en blegning som forberedelse til en cover-up-tatovering.

Ring om gratis konsultation eller book tid på hjemmesiden

Hvis du ønsker at vide mere om fremgangsmåden, så besøg vores YouTube kanal, eller ring allerede i dag på telefonnummer 31 72 82 08, og aftal tid til en gratis konsultation. Du kan også sende os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Disappears er Københavns førende tatoveringsfjerner.

Book online en gratis konsultation, hvor vi foretager en grundig hudvurdering og svarer på alle dine spørgsmål.


Book nu