Om vores behandlingsteknik

Bedste laserteknik til tatoveringsfjernelse

Tatoveringsfjernelse med laser. Fjern din tatovering (tattoo removal)

Behandling med laser til tatoveringsfjernelse er kun lige så god som den teknik, der benyttes. Vi har valgt at bruge den absolut bedste, mest avancerede laserteknik for at sikre, at din tatovering fjernes hurtigt, komplet og sikkert. Vi har investeret i Astanza Duality laser, som er et af de førende lasersystemer til fjernelse af tatoveringer på markedet i dag.

Tatoveringsfjernelse på alle hudtyper

Duality er udviklet af Astanza, de førende inden for tatoveringsfjernelse. Den er specielt udviklet til at ramme og fjerne det tatoveringsblæk, som er fanget i huden. Denne markedsledende industriteknologi producerer to bølgelængder – 1064 nm og 532 nm – som giver effektiv behandling af de mest farvede tatoveringer. Duality bruges af de førende klinikker for tatoveringsfjernelse i verden, og det er sikkert ved brug på alle hudtyper.

Laserstrålen har den optimale form

Duality producerer en avanceret homogen laserstråle med flat-top profil og en firkantet og præcis form. Herved opnås en mere sikker applikation af energien, nedsat behandlingsoverlap (behandling af samme punkt af tatoveringen flere gange) og minimal risiko for bivirkninger.

Blækket knuses og fjernes hurtigere med Duality

Desuden afgiver vores Duality høje pulsenergier og kortere pulsvarighed, som fremkalder bedre knusning af blækket og hurtigere fjernelse af tatoveringen. Dette betyder et mindre antal behandlinger for dig.

Få din tatovering fjernet i dag

Kom til Disappears i dag for at få fjernet din tatovering med Astanza Duality. Du vil se, at din tatovering bleges med forbløffende hastighed, og du får en klar, naturlig hud efter kun få behandlinger.


Book nu