Carbon peeling

CARBON PEELING EFFEKTIV OG SMERTEFRI CARBON PEELING MED LASER HOS DISAPPEARS

Carbon Peeling er en af de nyeste og yderst populære ansigtsbehandlinger med laser. Carbon Peeling tilmed en af de mest effektive behandlinger, der forskønner huden på en helt ny måde.

Få en glattere hud og et mere frisk udseende med Carbon Peeling!
Metoden er 100% sikker og ganske smertefri, samt skånsom mod din hud. Det er en behandling, der passer til alle hudtyper og aldre, hvorfor denne behandling ikke kræver en forundersøgelse

Carbon Peeling kvalificeres som en laser peeling, men ved hjælp af kulstoffet i Carbon, går cremen dybt ned i huden og trækker urenheder og snavs ud fra dine porer. Når laseren aktiverer Carbon partiklerne, forøges produktionen af bindevæv i huden.

En Carbon Peeling er rigtig godt for alle, uanset hudtype, da den gør rigtig meget godt for huden. Kullet går ind i huden, og forøger hudens produktion af bindevæv. Carbonpartiklerne går ind og renser dybt i porerne, samt peeler alle døde hudceller væk.

For at opnå en optimal effekt fra Carbon Peelingen, skal du som grundregel, have udført ca. 3-4 behandlinger, med 2-4 ugers interval, hvilket giver dig den fulde peeling.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 31 72 82 08, eller booke tid til en gratis konsultation, så vi kan give netop dig en skarp pris på Carbon peeling.


Book nu