Karsprængning

FÅ FJERNET KARSPRÆNGNING

VI HAR STOR SUCCES MED AT FJERNE KARSPRÆNGNINGER I ANSIGTET OG RESTEN AF KROPPEN.

Det specielt producerede laserlys trænger ind i huden, hvor det absorberes af det røde hæmoglobin i de tynde, overfladiske kar. Når laserlyset rammer karret, så trækker karet sig sammen, blodet størkner og forsvinder, på den måde bliver disse karsprængninger fjernet

FØR DIN BEHANDLING

DU SKAL GERNE UNDGÅ SOLEKSPONERING I CA. EN MÅNED INDEN DIN BEHANDLING. DU SKAL OGSÅ UNDGÅ SELVBRUNER OG SPRAYTAN OP TIL DIN BEHANDLING. HVIS HUDEN ER SOLBRÆNDT VIL BEHANDLINGEN MED LASER VÆRE M MINDRE EFFEKTIV, OG RESULTATET VIL IKKE BLIVE SÅ GODT, HVIS IKKE DU FØLGER DENNE ANVISNING.

Hvis huden er tydeligt solbrændt så kan huden ikke behandles da brunfarven vil hindre lyset i at trænge igennem.

Selve behandlingen opleves for de fleste som smertefri, men nogen oplever prikkende varme, men da vores hud er forskellige samt menneskets smertetærskel, er det svært at oplyse mere herom

En ting er sikkert og det er du vil blive glad for at få fjernet dine karsprængninger.

Hvis du er ny klient hos os, skal du booke en forundersøgelse først. Den er Gratis, da vi ikke kan behandle dig korrekt uden.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 31 72 82 08, eller booke tid til en gratis konsultation, så vi kan give netop dig en skarp pris på at få fjernet Karsprægning.


Book nu